Новости > Отворене су пријаве за Coca-Colа програм љетних пракси
Отворене су пријаве за Coca-Colа програм љетних пракси

Буди дио Coke Summership екипе!

Сарајево, 24.4.2017. године – Компанија Coca-Cola HBC B-H Сарајево и ове године наставила је са програмом подршке развоју младих и организује јединствени програм љетних пракси Coke Summership. Охрабрена прошлогодишњим успјехом полазника, од којих се њих пет запослило у компанији Coca – Cola HBC B-H Сарајево, а двоје у партнерским компанијама, Coca-Cola у БиХ је и ове године отворила конкурс за све босанскохерцеговачке студенте треће и четврте године, апсолвенте, дипломце, као и полазнике мастер студија акредитованих универзитета у Босни и Херцеговини. 


Програм пракси спаја едукацију и тренинге, рад са менторима, као и реално пословно искуство, пружајући полазницима могућност стјецања неопходних практичних знања. Сви студенти из цијеле Босне и Херцеговине су позвани да искористе ову јединствену прилику за најбоље радно љето икада и уз радост, ентузијазам, учење и тимски рад, доживе Coca-Colа програм љетних пракси Coke Summership.

Пријаве су отворене од 24. априла до 24. маја на wеб страници пројекта, а након тога слиједи период селекције кандидата. Одабрани ползници ће похађати програм Coke Summership од 12. јула до 18. августа 2017. године, а њих двадесет ће добити изванредну могућност стјецања практичних знања у великом систему попут Coca-Cole, те унаприједити вјештине и компетенције неопходне за рад на све захтјевнијем тржишту рада. Након завршене праксе, сви практиканти ће добити потврду о завршеној пракси и ући ће у базу за потенцијалне запосленике компаније Coca-Cola HBC B-H Сарајево.

Током шестоседмичног програма студенти ће стицати искуство радећи три дана седмично на конкретним пројектима с менторима и проводећи два дана на интерактивним предавањима и радионицама. Program Coke Summership је један од начина на који Coca-Cola HBC B-H Сарајево наставља на практичне и примјењиве начине младима пружати разноврсна пословна знања и нова искуства, те даје подршку рјешавању важних питања босанскохерцеговачког друштва, запошљавања и запошљивости младих.

Додатне информације о програму, као и апликација за пријаву на програм љетних пракси Coke Summership доступне су на web страници  www.cokesummership.ba.

Контакт за више информација:

Мајда Балић, Prime Communications, 063 289 103, majda.balic@prime.ba

* Prime Communications је овлаштена PR агенција компаније Coca-Cola HBC B-H Сарајево