Новости > Љетна школа хрватског и њемачког језика
Љетна школа хрватског и њемачког језика

Факултет економије и туризма „Др. Мијо Мирковић“ Универзитета Јурја Добриле у Пули у сарадњи са Fachhochschule Burgenland GmbH из Аустрије организује девету по реду Љетну школу хрватског и њемачког језика од 9. до 29. јула 2017.


Програм је конципиран за студенте преддипломског, дипломског и постдипломског студија без обзира на смјер, који би хтјели усавршити знање њемачког језика. Настава се одвија сваким радним даном, укупно 60 сати наставе језика, те учење у тандему са аустријским полазником (полазници су и смјештени у двокреветној соби с аустријским полазником). Полазници су подјељени у групе сходно разини знања њемачког језика, а наставници су професори са аустријских универзитета. Програм се састоји и од организованих теренских настава, радионица те излета и филмских вечери. На крају љетне школе полазници полажу испит и добијају потврду о положеном испиту. Ове године омогућена је и пријава студената из Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе.

Трошкове љетне школе: смјештај у двокреветним собама, полупансион, трошкови одржавања наставе, организовања излета те осталих попратних садржаја сноси аустријско Министарство науке. Полазници су обвезни сносити трошкове доласка и одласка на љетну школу те уплатити котизацију за учествовање у износу од 1.800,00 куна уз могућност плаћања у двије рате.

Текст конкурса и упутство за пријављивање можете преузети овдје, а образац за пријаву овдје.

Више информација можете пронаћи на сљедећим страницама:
https://www.fet.unipu.hr/studijski_programi/programi_cjelozivotnog_obrazovanja/ljetna_skola_hrvatskog_i_njemackog_jezika