О нама > Библиотека
Библиотека

Библиотека Економског факултета, као и у осталим високошколским установама, јесте специјализована библиотека затвореног типа, намијењена студентима, наставном особљу и стручним сарадницима.
Библиотека посједује 17448 библиотечких јединица из области из којих се изводи студиј. Факултет је обезбиједио за студиј другог и трећег циклуса, поред библиотечких јединица, пројеката, докторских, магистарских и дипломских радова, и претплату на 6 научних часописа из области студијских програма другог и трећег циклуса. У библиотеци се користи један рачунар и вишефункционални копир - апарат.
Да би постао члан библиотеке, студент са додипломских или постдипломских студија мора предочити индекс.
Посуђивање публикација се врши на петнаест дана, с тим да се након истека предвиђеног рока публикација може продужити и задржати на коришћењу још петнаест дана. Студент посуђује публикацију из библиотеке лично и својим потписом на реверсу гарантује уредно кориштење и враћање посуђене публикације.
Публикације које се не износе из библиотеке, као што су рјечници, енциклопедије, часописи, новине и пројекти - могу се користити у просторијама читаонице. Читаоница је отворена за кориснике радним данима од 8 до 21 час, а располаже са 35 радних столова и, по мишљењу студената и колега библиотекара са других факултета, представља најбољи простор за учење на бањолучком универзитету. Поред читаонице у склопу библиотеке, на IV спрату је изграђена и нова читаоница капацитета 39 мјеста.


Ekonomski fakultet BL 34
Читаоница на IV спрату

 

Кликните овдје за претрагу фундуса Библиотеке

 

 

Руководилац библиотеке: Мр Душко Чуковић
Тел: +387 51 430 040
Е-пошта: biblioteka@ef.unibl.org
Kaбинет: Приземље, 009
Радно вријеме: понедјељак-петак  08.00-16.00

 

БиблиотекарСузана Бабић, дипл. проф.
Тел: +387 51 430 040
Е-пошта: biblioteka@ef.unibl.org
Kaбинет: Приземље, 00
Радно вријеме: понедјељак-петак  08.00-16.00

 

Kњижничар: Петар Поплашен
Тел: +387 51 430 040
Е-пошта: petar.poplasen@ef.unibl.org
Kaбинет: Приземље, 009
Радно вријеме: понедјељак-петак  13.00-21.00